9 ud af 10 kunder anbefaler os som dyrlæge

Vores arbejde som dyrlæger, skal tale for sig selv og være så tilfredsstillende, at du får lyst til at dele det med andre. Det gør vores kunder! Læs anmeldelser af os som dyrehospital her.

Vil du anbefale din dyrlæge? Det er der mange af vores kunder, der gør.

Uanset, om vores kunder kommer hos Dyrehospitalet MidtVest eller Ikast Dyreklinik, giver de os de bedste anbefalinger. Heldigvis for det. For vi lytter til vores kunder. Og tror på dem.

Kundeudtalelser:

"Jeg har benyttet Lars, Anne og til tider også Morten i mange år. Jeg, som opdrætter af katte, er vældig tilfreds med den behandling mine katte og jeg får. Jeg er især glad for den faglig kompetence alle tre har og den gensidige tillid, de udviser. Samt jeg ved at veterinærsygeplejerskerne passer godt på mine katte, når de er indlagt. Man bliver altid mødt af super service og godt humør fra alle.”
Simone Søderberg Lyngkatten, 5 ud af 5 stjerner
 

Efter en grim oplevelse ved en lokal dyrlæge, var både Koda og jeg nervøse og mega bange for at komme til dyrlæge. Men takket være jer i Herning, er jeg slet ikke nervøs mere. I er så dygtige og tager jer tid til, at hunden bliver vant til jer. Sætter jeg stor pris på. Tusind tak. Kører gerne den lange vej.”
Kristina Åkerstrøm Jensen, 5 ud af 5 stjerner


”(…) når man spørger om noget dyrlægerne ikke er helt sikre på, undersøger de sagen grundigt, før de svarer. Rigtig betryggende og tillidsvækkende.”
Mette Askov. 5 ud af 5 stjerner

”Vi kommer mest på Viborgvej, men har også været i Ikast et par gange. Vi føler altid, at vores dyr er i gode hænder hos MidtVest. Fair priser, god rådgivning og kompetent personale.”
Mona Skipper Bolther, 5 ud af 5 stjerner 

 

Er vi også (gode) venner på Facebook?

Klik ind på vores side på Facebook og skriv din egen anmeldelse og oplevelse som kunde i vores petshop eller dyreklinik.

Dyrehospitalet MidtVest Facebook

bærbar Har du også en mening om os?

Har du haft en god oplevelse hos en af vores dyrlæger? Eller måske en dårlig? Har du en særlig grund til, hvorfor du har valgt os som dyrehospital – eller måske valgt os fra? Så vil vi meget gerne høre et par ord, så vi kan blive klogere og bedre.

Kvinde på gåtur med hund - Dyrehospitalet Midtvest Vores kunder anbefaler os

”Efter en grim oplevelse ved en lokal dyrlæge, var både Koda og jeg nervøse og mega bange for at komme til dyrlæge. Men takket være jer i Herning, er jeg slet ikke nervøs mere. I er så dygtige og tager jer tid til, at hunden bliver vant til jer. Sætter jeg stor pris på. Tusind tak. Kører gerne den lange vej.” - Kristina Åkerstrøm Jensen