Vi indrømmer gerne, at vi er nørder

Kald os bare nørder Dyrehospitalet Midtvest Herning

Vi tror ikke, at vi ved en masse om kæledyr. Vi ved det. Faktisk er vi eksperter i sygdom hos hund og kat. Men vi vil gerne være endnu klogere på dyr. Og det bliver vi.

Undskyld, vi ved mest om dyr!

Hvis du allerede er kunde på et af vores dyrehospitaler i Ikast eller Herning, har du sikkert set vores T-shirts med sætningen herover.

Vi synes, at ordene fortæller rigtig godt, hvem vi er som dyrlæger. Vi er grundige, fordi vi ikke kan lade være. Og så har vi hundrede procent fokus på dit dyr, når du kommer til sundhedstjek eller behandling hos os. Derfor undskylder vi på forhånd, hvis du føler, at du kommer i anden række.

Læs mere: 9 ud af 10 kunder anbefaler os som dyrlæge

 

Dyrehospitalet MidtVest dyrker dyr

Vi har en svaghed for professionalisme, flid og ærlighed. Vi tror på, det er vigtigt at gøre sig umage - og vores erfaring viser, at det kan redde dyreliv.

Derfor er det også et bevidst valg, at vi udelukkende har ansat faguddannet personale inden for den veterinære branche. Det betyder, at du er sikker på den bedste rådgivning og behandling af autoriserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Vi er nørder og prioriterer efteruddannelse højt. Du kan derfor forvente, at vi har den nyeste viden om sygdom og behandling af dyr. Det er vigtigt for os, at vores hoved eller hænder aldrig kommer til at arbejde efter autopilot - uanset, hvor erfarne vi bliver. Vi kan altid blive et knurhår bedre. 

Læs mere: Hvem er Lars Dyrlæge?

E-bog førstehjælp kæledyr - Dyrehospitalet Midtvest Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi dig vores nye guide til 13 af de mest hyppige ulykker hos hund og kat.

nysgerrig kat - Dyrehospitalet Midtvest Følger du vores blog?

Vores dyrlæger deler gode råd, værdifulde tjeklister og aktuelle anbefalinger ovre på vores blog. Har du set den?