Neutralisering: Gode råd om sterilisation og kastration af hund, kat og kanin

Vi har stor erfaring i at sterilisere og kastrere kæledyr. Vi tilbyder også medicinsk kastration af hanhunde. Få svar på typiske spørgsmål her. 

Det er helt normalt, hvis du er i tvivl om, du skal lade din hund, kat eller kanin sterilisere eller kastrere. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at være tryg i dit valg. Her får du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, som vi får fra vores klienter. 

Dit kæledyr bliver opereret af en rutineret dyrlæge

Først og fremmest skal du vide, at vi gennemfører sterilisationer og kastrationer på både små og store kæledyr dagligt på vores dyrehospital. Vi har derfor masser af rutine i indgrebet.

En neutralisation er dog et relativt simpelt kirurgisk indgreb. Det betyder, at dit kæledyr typisk bliver udskrevet samme dag, som det er blevet neutraliseret. Vi guider dig og pasning og pleje i hjemmet, men du vil generelt opleve, at dit kæledyr hurtigt er sig selv igen - måske endda i en mere kælen version?

 

Typiske spørgsmål og svar om neutralisation af kat

Typiske spørgsmål og svar om neutralisation af hund

Typiske spørgsmål og svar om neutralisation af kanin


Book tid til neutralisation 

Få rabat på neutralisation med vores Aniplan

Som medlem af vores abonnementsordning får du 15% rabat på kastration og steriliation af dit kæledyr 

Læs om alle fordele i AniPlan

Lyshårede Puddel - Ikast-Herning dyrehospital Populær finansiering

Flere af vores kunder vælger vores Trygheds-Konto. Med den kan du nemlig udskyde betalingen og i stedet fokusere på at hjælpe dit kæledyr her og nu. Vi tager ikke ekstra gebyrer. Beløbet du betaler, bliver det samme som, hvis du betaler kontant.

Boston Terrier Hund på besøg - Dyrelæge Herning Det er let at skifte dyrlæge

Er du usikker på, om din dyrlæge giver dig den bedste og ypperste behandling? Så er det let at skifte dyrlæge til os. Book en tid på telefon 70225622. Så sørger vi for at rekvirere din journal hos anden dyrlæge.