Tænder: 8 ud af 10 hunde og katte har brug for tandbehandling hos dyrlægen

Hunde og katte kan også få tandpine som følge af smertefulde tandsygdomme og tandlidelser. Se hvordan du får gratis tandtjek og rabat på tandbehandlinger på vores tanddyreklinik i Herning. 

Er din hund eller kat fyldt tre år? Så er der desværre høj risiko for, at den har tandproblemer, der kræver behandling. Hele 80 procent af hunde og 70 procent voksne katte har nemlig problemer med tænder og mundhule - uanset race. 

Er din hund eller kat endnu hvalp eller kiling? Så er det nu, du skal sætte ind med de gode vaner - også når det kommer til tandpleje.

Skal dit kæledyr have et gratis tandtjek?

Undlad, at dit kæledyr lider i stilhed og bestil et tandtjek. Her får du blandt andet svar på, om der er tandkødsbetændelse i gummerne og plak på overfladerne, der kan udvikle paradentose. 

I februar og marts tilbyder vi et gratis tandtjek til alle hunde, katte og gnavere. Book din gratis tid online

Er dit kæledyr medlem af vores abonnementsordning AniPlan, får du ubegrænset tandtjek og 20 procent på alle tandbehandlinger og tandydelser. Hele året. 

Artikler med gode råd og tips om kæledyrs tænder 

Tænder er et fokusområde hos os. Derfor har vi også skrevet en del artikler om emnet. 

Se en oversigt her: 

 

Boston Terrier Hund på besøg - Dyrelæge Herning Det er let at skifte dyrlæge

Er du usikker på, om din dyrlæge giver dig den bedste og ypperste behandling? Så er det let at skifte dyrlæge til os. Book en tid på telefon 70225622. Så sørger vi for at rekvirere din journal hos anden dyrlæge.

Mønter - Billig forsikring Dyrlæge Herning-Ikast Populær afdragsordning

Vidste du, at du kan udskyde betalingen af din regning – uden ekstra omkostninger? Det eneste krav er, at du køber for minimum 2000 kroner. Om du shopper for foder, tilbehør eller behandling er op til dig.